Lift utbildning

Trygghet börjar med kunskap – välj oss på Jockes Säkerhetsutbildningar!

Vi är Effektiva Kvalitativa Professionella

Jockes Säkerhetsutbildningar AB är det självklara valet för dig som vill ha högkvalitativ och professionell utbildning inom säkerhet. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom branschen erbjuder Jockes Säkerhetsutbildningar AB ett brett utbud av utbildningar inom olika områden av säkerhet.

Lift utbildning

Vi sätter alltid dig i fokus

Genom att fokusera på kunden kan vi på Jockes Säkerhetsutbildningar AB erbjuda en hög kvalitet på utbildningarna, eftersom vi tar hänsyn till vad som är viktigt för kunden och anpassar utbildningen efter det. Detta gör att kunderna kan få en utbildning som är relevant och användbar för deras specifika situation och behov. Genom att alltid sätta kunden i fokus kan vi erbjuda en högkvalitativ och anpassad utbildning som möter kundens behov och förväntningar.

Våra tjänster

Lift utbildning

Jockes Säkerhetsutbildningar erbjuder högkvalitativ utbildning inom liftar för alla som vill lära sig att arbeta säkert och effektivt med dessa maskiner. Vi tror på att säkerhet är nyckeln till att minska olyckor på arbetsplatsen och därför har vi utvecklat en rad olika utbildningar för att hjälpa deltagarna att förstå och tillämpa rätt säkerhetsföreskrifter och tekniker.

Vi erbjuder utbildning inom olika typer av liftar, inklusive skyliftar, saxliftar, teleskopliftar och personlyftar. Våra utbildningar täcker allt från grundläggande teori och lagar till praktisk träning och övningar. Vi har också specialiserade utbildningar för olika branscher, som bygg- och anläggningssektorn, tillverkning och sjöfart.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Hällebergsvägen 5, 433 60 Stenkullen

Ring oss

076-039 14 24

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken utbildning?