Kran utbildning Stenungsund

Trygghet börjar med kunskap – välj oss på Jockes Säkerhetsutbildningar!

Vi är Effektiva Kvalitativa Professionella

Jockes Säkerhetsutbildningar AB är det självklara valet för dig som vill ha högkvalitativ och professionell utbildning inom säkerhet. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom branschen erbjuder Jockes Säkerhetsutbildningar AB ett brett utbud av utbildningar inom olika områden av säkerhet.

Kran utbildning Stenungsund

Vi sätter alltid dig i fokus

Genom att fokusera på kunden kan vi på Jockes Säkerhetsutbildningar AB erbjuda en hög kvalitet på utbildningarna, eftersom vi tar hänsyn till vad som är viktigt för kunden och anpassar utbildningen efter det. Detta gör att kunderna kan få en utbildning som är relevant och användbar för deras specifika situation och behov. Genom att alltid sätta kunden i fokus kan vi erbjuda en högkvalitativ och anpassad utbildning som möter kundens behov och förväntningar.

Våra tjänster

Kran utbildning Stenungsund

Jockes Säkerhetsutbildningar erbjuder omfattande och högkvalitativ kranutbildning i Stenungsund och hela Sverige. Vi tror på att säkerhet är av största vikt när det gäller kranar och därför erbjuder vi en rad olika utbildningar för att säkerställa att deltagarna har de nödvändiga kunskaperna och färdigheterna för att arbeta säkert och effektivt med kranar.

Vår kranutbildning täcker allt från teori och lagar till praktisk träning och övningar. Vi erbjuder utbildningar för olika typer av kranar, inklusive mobila kranar, tornkranar och lastbilskranar. Vi har också specialiserade utbildningar för olika branscher, som bygg- och anläggningssektorn, tillverkning och sjöfart.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Hällebergsvägen 5, 433 60 Stenkullen

Ring oss

076-039 14 24

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken utbildning?