HLR Utbildning

Trygghet börjar med kunskap – välj oss på Jockes Säkerhetsutbildningar!

Vi är Effektiva Kvalitativa Professionella

Jockes Säkerhetsutbildningar AB är det självklara valet för dig som vill ha högkvalitativ och professionell utbildning inom säkerhet. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom branschen erbjuder Jockes Säkerhetsutbildningar AB ett brett utbud av utbildningar inom olika områden av säkerhet.

HLR Utbildning

Vi sätter alltid dig i fokus

Genom att fokusera på kunden kan vi på Jockes Säkerhetsutbildningar AB erbjuda en hög kvalitet på utbildningarna, eftersom vi tar hänsyn till vad som är viktigt för kunden och anpassar utbildningen efter det. Detta gör att kunderna kan få en utbildning som är relevant och användbar för deras specifika situation och behov. Genom att alltid sätta kunden i fokus kan vi erbjuda en högkvalitativ och anpassad utbildning som möter kundens behov och förväntningar.

Våra tjänster

HLR Utbildning

Hos Jockes Säkerhetsutbildningar är vi stolta över att erbjuda högkvalitativ HLR utbildning till organisationer och företag i hela Sverige. Vi tror att alla förtjänar att känna sig trygga och säkra i en nödsituation, och därför erbjuder vi omfattande och praktisk HLR utbildning för att utrusta deltagare med nödvändiga kunskaper och färdigheter för att rädda liv.

Vår HLR utbildning är utvecklad för att ge deltagare en djup förståelse för hur man identifierar och hanterar en nödsituation där liv är hotade. Vi använder en kombination av praktiska och teoretiska övningar för att ge deltagarna en realistisk och engagerande upplevelse av HLR. Vår utbildning täcker allt från grundläggande hjärt- och lungräddning till mer avancerade tekniker som användning av hjärtstartare.

 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Hällebergsvägen 5, 433 60 Stenkullen

Ring oss

076-039 14 24

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken utbildning?