Arbetsmiljö BAM

Trygghet börjar med kunskap – välj oss på Jockes Säkerhetsutbildningar!

Vi är Effektiva Kvalitativa Professionella

Jockes Säkerhetsutbildningar AB är det självklara valet för dig som vill ha högkvalitativ och professionell utbildning inom säkerhet. Med lång erfarenhet och gedigen kompetens inom branschen erbjuder Jockes Säkerhetsutbildningar AB ett brett utbud av utbildningar inom olika områden av säkerhet.

Arbetsmiljö BAM

Vi sätter alltid dig i fokus

Genom att fokusera på kunden kan vi på Jockes Säkerhetsutbildningar AB erbjuda en hög kvalitet på utbildningarna, eftersom vi tar hänsyn till vad som är viktigt för kunden och anpassar utbildningen efter det. Detta gör att kunderna kan få en utbildning som är relevant och användbar för deras specifika situation och behov. Genom att alltid sätta kunden i fokus kan vi erbjuda en högkvalitativ och anpassad utbildning som möter kundens behov och förväntningar.

Våra tjänster

Arbetsmiljö BAM

Välkommen till Jockes Säkerhetsutbildningar – din pålitliga partner för utbildning inom arbetsmiljö! Vi är en ledande utbildningsleverantör som erbjuder högkvalitativa utbildningar inom arbetsmiljö till organisationer och företag i hela Sverige.

Vi är medvetna om vikten av en säker arbetsmiljö och vårt utbildningsprogram är utformat för att hjälpa organisationer att uppfylla de gällande kraven och regleringarna inom arbetsmiljö. Våra utbildningar inom arbetsmiljö är utvecklade med fokus på både teoretiska och praktiska aspekter, vilket ger deltagarna en grundlig och praktisk förståelse av ämnet.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Hällebergsvägen 5, 433 60 Stenkullen

Ring oss

076-039 14 24

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär
Vilken utbildning?